Dialoog Logo

Succesvolle bijeenkomst Golden Tulip Hotel Alkmaar

Dankzij “De Beursvloer” die op 10 november 2016 in het “Afas-Stadion” werd georganiseerd door De Waaier (makelaar in maatschappelijk betrokken ondernemen), werd het mogelijk om een gezellige bijeenkomst te organiseren voor de taalbegeleiders en anderstaligen van Dialoog.
Deze bijeenkomst vond plaats op 25 maart 2017 in “Het golden Tulip Hotel” in Alkmaar.
Voor onze deelnemers was het mogelijk om deze middag een presentatie te geven van eigen talenten zoals het bespelen van een muziekinstrument, dans of voordracht. Een taalbegeleider had samen met zijn taalcontact een snaarinstrument gemaakt. Ook kon er worden geschilderd, wat veel mooie schilderijen opleverde.

Het gebruik van een prachtige ruimte in het hotel en ook de verzorging van drankjes en heerlijke hapjes maakte deze middag tot een groot succes.
Een zeer geslaagde middag waar iedereen met veel plezier en voldoening op terug kan kijken.

< Terug naar overzicht